Make your own free website on Tripod.com

signmotor.jpg (3874 bytes)

What's new !!

hdbrshov.jpg (3659 bytes)

Clubs all over the world

clubs.gif (5776 bytes)

Icq Members

logomember.gif (11521 bytes)

Links

links.jpg (5306 bytes)

Babybiker report

prullip.jpg (26065 bytes)

Meeting dates

em4.gif (9794 bytes)

Webrings over here

hd22.gif (9348 bytes)

for webstuff hit below

Darklogo2.jpg (18215 bytes)

 

Erendk.gif (12726 bytes)

meetpla.jpg (9881 bytes)

icqinfo.jpg (6161 bytes)

buur.jpg (7037 bytes)

story.gif (2463 bytes)

at.gif (20639 bytes)

visit_groucho.gif (2571 bytes)

 

 

Sfeerverslag BIKES & MUSIC 2000                klimmen.gif (3415 bytes)

 

8 en 9 juli j.l te Klimmen

In het weekend van 8 en 9 juli j.l. vond er ik Klimmen de zesde editie plaats van BIKES & MUSIC, georganiseerd door MC Hill Climbers

Tijdens de voorbereidingen van dit treffen kreeg de organisatie al in de gaten dat het weer wel eens niet zou kunnen meewerken en werd er op het laatste moment een nog een grotere tent geregeld. Dat dit geen slecht idee was bleek al direct op zaterdag avond tijdens de party toen de regen met bakken uit de lucht viel en het terrein drassig en spekglad werd.

Karretjes houtspaanders en balen stro moesten ervoor zorgen dat de motoren de camping konden bereiken, en de bezoekers zonder natte voeten de konden bereiken.Desondanks liep het bezoekersaantal langzaam op tot meer dan 700.

Er traden die avond 3 live bands op. De opzwepende klanken van de bands "FAKE FIVE", met rockcovers, "COLD SHOT", met bluesrock en BOOZ ’N BLUES" met vettige blues, zorgde dat de sfeer in de tent opliep en die met geen pen valt te omschrijven.

s'Nachts heeft de organisatie bergen verzet om het terrein schoon en begaanbaar te krijgen voor de zondag, want zo’n "waterparty" in de Limburgse klei eist zijn tol.

Op zondagochtend was het even droog waardoor de standhouders hun stands konden opzetten. Onder het genot van het welbekende en hoognodige bakje koffie en spek met ei, kwamen de kampeerders in de feesttent opdrogen en bijkomen.

Tijdens het ontbijt maakte 3 solo gitaristen een onvergetelijke jamsession.Om 12:00 uur kregen enkele beginnende muzikanten de gelegenheid zich te presenteren en speelden de sterren van de (natte) hemel met modernere muziek van o.a. Anouk, Alanison Morrisette, K’s Choice en No Doubt. Dit sloeg in als een bom en daarmee was de eerste steen voor de sfeer voor de komende dag alweer gelegd.Vanaf 13:00 uur gaven de bands "RED BUTTON, G-SPOT, NOE EN, AVERAGE BAND, en ALICE D, act de recense terwijl de motoren buiten nat stonden te regenen.

Enkele standhouders besloten hun handel in te pakken en wilde vertrekken.Geluk dat de organisatie een trekker had geregeld om ze met hun bussen en aanhangers naar buiten te slepen, anders hadden ze er nu nog gestaan.

Op de Bike-show stonden maar 5 motoren en n trike. Een dikke laag modder en gras belemmerde de jury het zicht op onderdelen die normaal een bijdrage zouden leveren op een hoge waardering. Desondanks zijn ze tot een uitslag gekomen. Het waren dit jaar weer 3 Harley’s die met de prijzen huiswaarts gingen.

Op een gegeven moment besloten enkele bikers om vr de ingang van de tent een burnout in het natte gras te maken; gevolg: een moddernevel binnen in de tent, iedereen werd bedekt met een laagje Limburgse drap waardoor de sfeer weer een nieuwe impuls kreeg. Hoe natter en drassiger het werd hoe meer fun de bezoekers kregen. Alles bij alles heeft iedereen die ter plekke was kunnen ondervinden dat bikers in slechte weersomstandigheden op elkaar kunnen rekenen en er toch iets moois van weten te maken waarvoor de organisatie hen ook zeer dankbaar is.

Volgend jaar in het 2e weekend van juli vindt er ik Klimmen alweer de 7e editie van BIKES & MUSIC plaats en we hopen dat het weer dan wl weer zal meewerken.

MC HILL CLIMBERS hebben dan enkele speciale acts in petto. Dus iets om zeker te onthouden: 7 en 8 juli 2001 is het weer BIKES & MUSIC time.

Namens MC HILL CLIMBERS allemaal hartelijk bedankt.